U trendu

Radonjić: Najvažnije je da smo poveli, okrećemo se revansu

BEOGRAD – Zadovoljan sam pobedom, to je naravno bilo najvažnije. Što se tiče samog toka utakmice bilo je dosta problema u odbrani ili bolje da kažem da su oni bili sjajni u napadu, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić posle pobede protiv Cedevita Olimpije (93:82)

„Nismo kontrolisali neke stvari, primili smo 48 poena u prvom poluvremenu, što je zaista mnogo, ali smo imali prednost što je bilo značajno. Gradili smo rezultat i uspeli da povedemo 1:0. Okrećemo se revanšu i to odmah. Hvala publici što nam je dala sjajnu podršku, u veoma značajnom momentu iz više aspekata”, izjavio je Radonjić na konferenciji za medije.

Značajno je što smo pobedili, ali pravićemo analizu odmah zbog naredne utakmice i nadam se sledećih, dodao je Zvezdin trener.

„Ono što smo imali od 23. aprila do danas, stava sam da je moglo da bude i lošije i bolje, čekali smo da sagledamo meč da bismo videli u kakvom smo statusu. Treba dobro sagledati situaciju i da ispravimo stvari sa kojima nismo zadovoljni. To neće biti lako, pogotovo jer imamo igrače koji nisu u najboljem fizičkom stanju”, poručio je Radonjić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar