U trendu

Radonjić: Nismo očekivali da će sve ići glatko

NIŠ – Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je zadovoljan kako je njegov tim izgledao tokom celog završnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

Košarkaši Crvene zvezde osvojilii su trofej nacionalnog kuoa, pošto u finalu u niškom Čairu pobedili Partizan 85:68 (20:13, 29:15, 18:18, 18:22).

„Čitav turnir smo odigrali konstantno. Od početka smo igrali dobro. Tokom privh 10 minuta nismo očekivali da će sve ići glatko. Pravili smo razliku, koja j nam je omogućila da utakmicu privedeno kraju uz našu kontrolu“, rekao je Radonjić na konferenciji za medije.

Radonjić je dobio novinarsko pitanje u kojem je istaknuto da je Partizan imao veliku pažnju medija i javnosti kada je oformio tim, ali da ga je Zvezda dva puta ubedljivo pobedila.

„Orijentisao bih se na nas. Odigrali smo veoma dobar mec. Imali smo ogromne probleme zbog korone, kubirili sa povredama… Trebalo nam je vremena da stanemo na noge i da budemo bolji. Svi izazovi izuskuju veliki napor i energiju, a uz to imali smo pauzu koja nas je poremetila, pricajuci o ovom deule treba imati pristup da smo došli dovoljno spremni, znali smo da možemmo da uradimo ono što nam je preko potrebno. Moje zadoboljstvo je veliko… Ne bih se bavio time što ste pitali. Ono što je meni bitno da se okrenemo onome što treba da radimo. Idu Panatinaikos u Evroligi, pa Fenerbahce“, poručio je Radonjić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.