U trendu

Radonjić: U Valjevu smo uvek igrali teške utakmice

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je njegova ekipa u Valjevu protiv Metalca uvek igrala teške utakmice i da u predstojećem duelu mora da odigra dobro kako bi ostvarila pobedu.

„Za nas je uvek bilo teško gostovanje u Valjevu. Metalac je u dobrom raspoloženju, posle pobede u Novom Mestu. Svesni smo potencijala ekipe iz Valjeva, ali i neizvesnih utakmica koje smo tamo igrali. Želimo da ostvarimo pobedu, znamo da nam je za nju potrebno da zaustavimo sve njihove prednosti, sprečimo dobar napad i odigramo dobro,“ rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde sutra od 21.00 čas u Valjevu igraju protiv Metalca, utakmicu sedmog kola Jadranske lige. Zvezda je do sada ostvarila četiri pobede i pretrpela dva poraza, a Metalac ima skor od po tri pobede i poraza.

Trener Zvezde naveo je da će uoči utakmice odlučiti da li će u tim uvrstiti novog igrača Kvinsija Milera.

„On će putovati sa nama u Valjevo. Obavio je lekarske preglede, treniraće pred ovaj meč, ali treba uzeti u obzir i njegov umor nakon dugog puta iz Čikaga i vremensku razliku, pošto je u Beograd stigao u subotu uveče“, rekao je Radonjić.
 
Radonjić i dalje ne može da računa na povređenog Nemanju Dangubića, a konačna dijagnoza težine povrede Luke Mitrovića biće poznata narednih dana.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.