Robi Vilijams započeo spektakl na otvaranju SP, a zatim ovim šokirao fanove (video)

Poznati britanski pjevač Robi Vilijams otvorio je spektakl u Rusiji! On je pre početka prve utakmice otpevao svoj hit „Angels“ uz pratnju ruske sopranistkinje Aide Garifullin.

Sve je započelo pola sata pre početka prve utakmice na Svetskom prvenstvu između Rusije i Saudijske Arabije koja se igra na Lužniki stadionu. Slavni pevač započeo je svečano otvarenje jednim od svojih najvećih hitova „Angels“, a njemu se par trenutaka kasnije pridružila i ruska sopranistikinja Aida Garifullina, „jedan od najmlađih i najhvaljenijih glasova u Rusiji“.

Tokom njihovog koncerta, travnjakom su prolazili plesači noseći zastave svih sudionika ovogodišnjeg Svetskog prvenstva, a pred sam kraj njihovog zajedničkog nastupa na travnjak je došao i legendarni Brazilac Ronaldo.

Na samom kraju nastupa britanski pevač je šokirao fanove pokazavši kameri srednji prst.

4 komentara
 1. Johnny Rotten

  Ljudi moji pa on je pravi Britanac, kao Paul Gascoigne koji je plazio jezik kada se svirala himna Union Jacka 1990.g u Italiji…To su pravi ljudi, ne uštogljene pizde FIFA Birokratije!!!!

 2. Anonimni

  Kome je palo na pamet da ovog bilmeza pozove u Rusiju ???

 3. Anonimni

  Šta se od engleskog đubreta drugo može očekivati ?

  1. Anonimni

   Taj srednji prst je zato sto ga je stampa u Britaniji i Americi optuzila da je prodao dusu Putinu, pa im je ovako odgovorio…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike