U trendu

Šare na Novakovom stomaku zbunile mnoge: „Kakve su to tetovaže?“ (foto)

Jedna scena je privukla veliku pažnju tokom četvrtfinalnog nastupa koji je branilac titule odigrao protiv Aleksandera Zvereva u Melburnu.

Novak Đoković već danima ima problem sa povredom stomačnih mišića koju je zadobio u trećem kolu Australijan opena.

Iako dani prolaze, problemi ne jenjavaju usled velikih fizičkih napora srpskog tenisera pa je on, da ne bi došlo do pogoršanja stanja mišića trbušnog zida, počeo da koristi nekoliko stvari da bi mogao da na terenu izvede bar deo onoga što inače može.

U meču osmine finala, i juče tokom četvrtfinala, Novaku je bio zavijen povređeni deo stomaka. Mnogi koji su gledali TV prenos ostali su zatečeni prizorom:

„Kakvi su ovo hijeroglifi?“, „Da li je ono bila neka tetovaža, nije se najbolje videlo, a brzo je taj kadar zamenjen nekim drugim?“, pitali su se brojni ljubitelji „belog sporta“.

Ispod zavoja su se nalazili zaštitni flasteri koji služe za oporavak mišića i to tako što sprečavaju da se oni previše istežu i time pogoršaju postojeću povredu, odnosno smanjuju šansu da se dogodi nova.

Ovi flasteri mogu da budu u raznim bojama, najčešće su u boji kože ili drečavi, a Noletov medicinski tim je iskoristio neke ukrašene ornamentima.

Najverovatnije će sa takvom zaštitom Novak Đoković nastupiti i u polufinalu Australijan opena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar