U trendu

Sautgejt: Sterling da bude sa porodicom, neke stvari važnije od fudbala

DOHA – Engleski fudbalski reprezentativac Rahim Sterling vratio se sinoć u domovinu sa Svetskog prvenstva u Kataru, pošto su naoružani pljačkaši upali u njegovu kuću u Londonu, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Britanski mediji navode da su naoružani pljačkaši upali u Sterlingovu kuću dok je u njoj bila njegova porodica i fudbaler se, zabrinut za njihovu dobrobit, iz Katara vratio u Englesku.

Mediji navode da su naoružani pljačkaši provalili u Sterlingovu kuću u Londonu i odnijeli nakit i razne vredne stvari.

„Iz kuće su nestale sve vredne stvari. Pljačkaši su odneli sve što su mogli. Čini se da je pljačka dobro isplanirana“, rekao je izvor blizak istrazi.

Fudbalska asocijacija Engleske (FA) je uoči sinoćnje utakmice protiv Senegala saopštio da se Sterling vraća u zemlju zbog porodičnih stvari.

Engleska je pobedila Senegal 3:0 i izborila plasman u četvrtfinale SP u Kataru. Selektor Engleske Garet Sautgejt rekao je da nije siguran da li će se Sterling vratiti u kamp reprezentacije.

BBC je naveo da će Sterling imati priliku da se vrati u ekipu, ako okolnosti to dozvole.

„Najvažnije je da sada bude sa svojom porodicom. Podržavamo ga i daćemo mu vremena koliko god je potrebno. Ne želimo da bude pod pritiskom. Fudbal nekada nije najvažnija stvar, pošto porodica mora da bude na prvom mestu“, rekao je Sautgejt.

Sterling je u Kataru odigrao dve utakmice i postigao jedan gol.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.