U trendu

Senzacija koja ostavlja bez daha: Najbrže dete planete – biće bolji od Useina Bolta (video)

Najbrži dečak u Sjedinjenim Američkim Državama, a verovatno i u celom svetu, sedmogodišnji Rudolf Ingram, svojom brzinom ostavlja bez daha bilo da se bavi američkim fudbalom ili atletikom.

Za njega je malo reći da je „brz kao Munja“ jer, po trenutnim rezultatima, ima sve šanse da jednog od najbržih ljudi planete, koji već nosi taj nadimak Useina Bolta prevaziđe u svemu.

Rudolf je aktuelni trostruki prvak SAD u trčanju, aktuelni rekorder u svom uzrastu na 100 metara koje trči 13,48, a zanimljivo je da se bavi i američkim fudbalom u kojem je njegov tim, takođe, osvojio Superboul za mališane, i to bez izgubljene utakmice.

Njegove rezultate u potpunosti opravdava ponašanje na terenu i atletskoj stazi, ali i van nje. Tako Ingram trenira s profesionalnim sportistima, trči u pesku i opušta se u hladnim kupkama.

Za svoje veštine i umeće dobio je pohvale i od slavnog NBA superstara Lebrona Džejmsa (James), kao i Majka Evansa (Mike), Ajka Tejlora (Ike Taylor ) i brojnih sportista koji su oduševljeni mališanom, kao i posvećenošću koju on pokazuje, prenose mediji.

Jedno je sigurno, on je već sada vrhunski sportista i internet-senzacija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.