U trendu

Serena Vilijams pozirala za časopis, i pokazala pozamašnu pozadinu (video)

Najbolji ‘reket’ sveta Serena Vilijams (37) već nekoliko puta obnažila se za svetski poznati časopis, a ovaj put odlučila je da pokaže svoje atribute u zlatnoj haljini, prenose mediji.

Obožavateljima je i ovaj put ‘za oko zapela’ njena zadnjica. I dok jedni smatraju kako i nakon trudnoće izgleda odlično, drugi komentarišu da je njeno ponašanje vulgarno i neprimereno.

Životna put Serene Vilijams nije oduvijek bio lak. Rođena u siromašnoj porodici, a detinjstvo je provela putujući iz jednog grada u drugi. Njena majka Orecena udala se za Sereninog oca Ričarda Vilijamsa koji je pre tridesetak godina radio najslabije plaćeni posao – poljoprivredni nadničar.

Njen otac celi svoj život obožavao je tenis. Sport koji tada nisu igrali crnci. Uživao je gledajući turnire, a to je ono što je i nateralo mladu Serenu da prvi put uzme reket u svoje ruke.

– Kada sam imala 17 godina osvojila sam svoj prvi Grand Slam. Znala sam da u meni ima još želje za osvajanjem. Pokupila sam svoje stvari i napustila očevu kuću. Trofej sam ostavila kod njega i rekla: ‘Ne brini, osvojiću još jedan koji ću odložiti u svom domu’ – prisetila se Serena u intervjuu za Bazar.

Nakon uspešne 1999. godine i počasnog naslova, Serena je u karijeri osvojila još 23 Grand Slam turnira što je čini najuspešnijom teniserkom u ženskoj i u muškoj konkurenciji. U svojoj karijeri osvojila je vrtoglavih 88.9 miliona dolara. 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar