U trendu

Skandal u Italiji: Vređanje, psovke i umalo tuča Mihajlovića i Gasperinija (video)

O okršaju Atalante i Bolonje mnogo se priča u italijanskim medijima jer bilo je zanimljivo kako na terenu, tako i van njega.

Domaći tim je golom Mjuriela u 63. minutu došao do tri boda i preuzeo drugo mesto, bar za sada pošto Inter tek treba da odigra svoj meč sa Fiorentinom.

Ekipa Siniše Mihajlovića je bila bolja u prvom delu, stvarala je više šansi, ali je igrala grublje. To je iznerviralo stratega domaćina Đan Pjera Gasperinija koji je zahtevao od sudije da sankcioniše takvu igru. To je bio okidač za svađu.

Iskusni trener tima iz Bergama se žustro pobunio kod sudije, što je isprovociralo Mihajlovića koji je odreagovao na reči kolege koji je vređao sve redom, čak i svoje igrače.

– Gasp, ne pričaj tako sa svojim igračima, koji ku**c. Šta hoćeš više, u ku**c? Ne prekidaj utakmicu. Je*i se, oštar je bio Mihajlović.

Tada je La Pena krenuo ka trenerima, ali kasno, vatra se među njima već razbuktala.

„Izbaci ga“ vikao je Mihajlović dok je sudija pokazivao crveni karton Gasperiniju, a on je odgovarao sa: Zašto ja?

Usledila je serija psovki sa obe strane, pa je sudija La Pena morao da reaguje. Prišao je i pokazao obojici po žuti karton kako bi smirili strasti.

Nije to pomoglo, Gasperini je nastavio da dobacuje arbitru. Na to je srpski trener reagovao.

– Zašto to trpiš, izbaci ga – dodao je Siniša.

Sudija je upravo to i uradio, pokazao je Gasperiniju crveni karton što je izazvalo još jednu burnu reakciju.

– Zašto mene?! Šta sam ja uradio. A ti, ne znaš šta da radiš nego samo vičeš. Ovo je potpuno ludilo – izgovarao je strateg Atalante u pravcu Mihajlovića.

Na sve to je Siniša odreagovao tako što je podigao prst i pokazao mu da se udalji sa klupe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.