U trendu

Šokirao Ameriku: Pijani Brejdi na proslavi titule umalo trofej bacio u vodu (video)

Tom Brejdi, najbolji kvoterbek u američkom fudbalu, u noći između nedelje i ponedeljka je u 55. Superbolu predvodio svoj novi tim, Tampa Bej Bakanirse, do drugog šampionskog trona u klupskoj istoriji, a onda je vremešni organizator igre podlegao čarima alkohola.

I to toliko da je samo jedan od snimaka njegovog pijanstva na Tviteru videlo 24 miliona ljudi za jedan dan.

Sve je, zapravo, počelo kada je novi šampion, Tampa Bej, rešio da šampionsku paradu umesto na ulicama, organizuje u zalivu, u čamcima i brodićima.

Već tu se videlo da je legendarni 43-godišnji kvoterbek „u elementu“ – jer je umesto u klupskom plovilu, došao svojom dva miliona dolara vrednom jahtom.

Brejdi je pod uticajem alkohola, bacao s jednog na drugog čamca čuveni NFL trofej Vinsa Lombardija. Srećom po sve, pehar nije završio u vodi.

Usledila je potom scena posle opijanja na jahti, kada su saigrači morali da vode Brejdija do kopna, jer je jedva stajao na nogama, a onda i dve sjajne objave na internetu.

Najpre je čuveni kvoterbek poručio uz snimak: „Nema tu šta da se vidi. Samo malo avokado tekile“, da bi legenda NBA lige, Lebron Džejms dodao komentar:

– O, čoveče, voleo bih da smo mi iz Lejkersa imali našu šampionsku paradu jer bih šetao tako prelepo baš kao ti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.