U trendu

Španski fudbaler ide na sud zbog optužbi da je neprikladno dodirnuo maskotu kluba

Španski fudbaler Ugo Maljo ići će na sud nakon što je optužen da je pre utakmice 2019. godine na neprikladan način dodirnuo maskotu kluba, saopšteno je danas iz suda.

Maljo, koji je negirao optužbe, igrao je za Seltu 2019. godine kada se navodni incident dogodio uoči prvenstvene utakmice protiv Espanjola.

Tužilaštvo traži da 32-godišnji fudbaler plati novčanu kaznu ako bude proglašen krivim. On sada igra za brazilski Internasional.

U optužbi se navodi da je Maljo na neprikladan način dodirnuo grudi žene koja je nosila kostim papagaja, što je maskota Espanjola, dok su se igrači poređali na terenu da se pozdrave pre početka utakmice.

List AS, koji je prvi izvestio da će fudbaler na sud, preneo je izjavu Malja koji je rekao da televizijski snimci pokazuju da nije uradio ništa pogrešno. 

Sud je naveo da su snimci dovoljni da se započne suđenje, koje bi trebalo da se održi u julu.

Radio COPE preneo je da je razgovarao sa Maljom i da je on siguran da će biti oslobođen na osnovu snimaka. On je dodao da je bio potpuno koncentrisan na utakmicu u kojoj je Selti trebao dobar rezultat u borbi za opstanak.

Slučaj protiv njega je bio odbačen, ali je posle žalbe ta odluka promenjena.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar