U trendu

Srbija na pesku, okupili se reprezentativci

Selektor reprezentacije Srbije u fudbalu na pesku Dejan Knežević odredio je spisak od 16 igrača za „Euro Beach Soccer Cup“, koji predvode Marko Perić, Nemanja Vučićević i Nikola Mijailović.

Knežević je posle 25 dana i treninga u konkurenciji preko 150 fudbalera formirao tim (13 igrača, tri golmana) za turnir koji se igra od 24. do 26. juna u Beogradu na Adi Ciganliji.

Pored Perića, Mijailovića i Vučićevića, a na spisku su još: Marko Milojević, Srđan Vorgić, Mihailo Pantelić, Mihailo Jovanović, Nikola Čubrilović, Nikola Valentić, Filip Antić, Nenad Grujić, Nemanja Filimonović, Marko Lazić, Marko Spasić, Mladen Jovančić i Marko Radisavljević.

„Momci su prethodnih dana uložili veliki trud i zaista zaslužuju pohvale. Evidentan je ogroman napredak, ali svima treba da bude jasno da se mi tek nalazimo na početku i da ce nam trebati dosta vremena da budemo u rangu sa najboljim selekcijima. Ipak, ono što je ohrabrujuće je da imamo talenta za fudbal na pesku“, rekao je Knežević, koji nije mogao da računa na Dejana Milovanovića zbog povrede stopala.

Srpski tim debituje na međunarodnoj sceni na jednom od najjačih turnira u Evropi ove godine, a učestvuju još Rusija, Portugal, Italija, Španija, Ukrajina, Švajcarska i Mađarska.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.