U trendu

Svonsi i VBA slavili u gostima, Everton i Totenhem nerešeno

Fudbaleri Svonsija i Vest Bromviča zabeležili su danas pobede u gostima u prvom kolu Premijer lige, dok su tri utakmice završene bez pobednika.

Svonsi je u gostima pobedio novajliju Barnli 1:0. VBA je slavio uz isti rezultat u gostima Kristal Palasu. Ranije danas, šampion Lester je izgubio u gostima Halu.

Svonsi je stvarao šanse, ali je jedini gol postigao u 82. minutu, kada je Liroj Fer naleteo na odbijen šut Fernanda Ljorentea i doneo trijumf svom timu. Kristal Palas je kod kuće imao posed, ali nije imao efektnu igru. Vest Brom je trijumf ostvario golom Hosea Rondona u 74. minutu.

U derbiju dana, Everton i Totenhem odigrali su 1:1 u Liverpulu. „Karamele“ su povele sjajnim golom Rosa Barklija iz slobodnog udarca već u petom minutu.

Everton je imao još nekoliko dobrih prilika, ali je Totenhem imao inicijativu u drugom poluvremenu, kada je Erik Lamela u 59. minutu glavom izjednačio. „Pevci“ su imali još nekoliko dobrih šansi, ali nisu uspeli da preokrenu rezultat.

Votford je u gostima poveo protiv Sautemptona golom Etjena Kapuea u devetom minutu, da bi Nejtan Redmond izjednačio u 58. minutu.

Midlsbro i Stouk odigrali su 1:1.

Kasnije danas sastaju se Mančester siti i Sanderlend, sutra se igraju još dva meča, a kolo se završava u ponedeljak.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.