U trendu

Tadić: Naivno primali golove; Maksimović: Tražimo vreme

BEOGRAD – Srpski fudbaler Dušan Tadić izjavio je da nije zadovoljan remijem sa Rumunijom (2:2) i da „orlovi“ mogu više da prikažu nego što su na startu Lige nacija, nakon što su osvojili četiri boda.

„Nismo zadovoljni, mislim da smo zaslužili pobedu i bili bolji. Naivno smo primali golove, a morali smo da damo još neki. Trebalo je da imamo šest, a ne četiri boda, ali verujem da ćemo na kraju biti prvi“, rekao je Tadić novinarima posle utakmice na stadionu Partizana.

„Desetka“ reprezentacije i Ajaksa smatra da je Srbija mogla bolje da odigra na startu novoformiranog takmičenja protiv Litvanije i Rumunije.

„Ne volim da dajem ocene. Bilo je dobrih i loših stvari. Sigurno da može bolje i treba da težimo ka tome“.

Tadić je pohvalio mlade igrače recima da su se dobro pokazali.
„Mladi momci su dobro odigrali, trudili su se i dali sve od sebe. Poseduju kvalitet, drago mi je zbog njih. Verujem da će biti još bolji“, naveo je on.

Njegov saigrač Nemanja Maksimović složio se sa Tadićem da je Srbija bila bolji rival od Rumunije.

„Rezultat je nezaslužen, odigrali smo odličnu utakmicu, ali smo ponovo imali padove koncentracije. Večeras smo kažnjeni za to… Ipak, mislim da treba da nastavimo da igramo ovako, publika je to prepoznala, svi smo bili kao tim. Nažalost, nismo pobedili, ali vratiće nam se“, navodi Maksimović.

Vezista španskog Hetafea pozvao je javnost na strpljenje zbog podmlađenog sastava.

„Mislim da sam solidno odradio svoj posao, kao i ostatak ekipe. Dugo nismo igrali zajedno, promenili smo dosta igrača. Potrebno je vreme, mladi smo i bićemo sve bolji“, zaključio je Maksimović.

Srbija naredni meč u Ligi nacija igra protiv Crne Gore u Podgorici 11. oktobra, a potom tri dana kasnije u Bukureštsu protiv Rumunije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.