U trendu

Teletović podneo ostavku na mesto predsednika KS BiH

SARAJEVO – Predsednik Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine Mirza Teletović podneo je danas ostavku i oglasio se saopštenjem.

„Zbog nemogućnosti upravljanja i vođenja saveza, podnosim ostavku na sve funkcije u KS BiH. U životu sam naučio da se sve situacije mogu rešiti kada postoji volja i želja za dogovorom, za kompromisom, ali kada se nađeš u situaciji da ne možeš sam protiv svih, odnosno da su ti vezane ruke u donošenju odluka, onda je jedino logično podneti ostavku“, naveo je Teletović u saopštenju i dodao:

„Ponosan sam na svoj angažman u KS BiH, jer smo uradili mnogo stvari da poboljšamo uslove za sve naše selekcije, što je na kraju rezultiralo sjajnim rezultatima, ali došlo je vreme da se stavi tačka na i, jer kao čovek, pre svega, a tek onda sportista, ne želim da budem deo nečega gde obećano ne moze ili ne želi da se ispuni“.

Nekadašnji NBA košarkaš je 2018. godine izabran za predsednika Košarkaškog saveza BiH. Iste godine je na mesto selektora stigao Vedran Bosnić, koji je podneo ostavku malo pre Teletovića.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar