U trendu

TERZIĆ: Milan favorit, ali imaće težak posao protiv Zvezde

BEOGRAD – Mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći da iz dvomeča sa Milanom izađemo kao pobednici, rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić nakon žreba za šesnaestinu finale Lige Evrope.

Crveno-beli sastaće se sa italijanskim velikanom Milanom, odlučeno je danas žrebom u Nionu.
‚ „Liga Evrope nije bila nikada kvalitetnija nego ove sezone. Svi povlašćeni klubovi po kvalitetu realno pripadaju Ligi šampiona. Priželjkivali smo da izvučemo nekog od slabijih protivnika, to su: Klub Briž, Rendžers, PSV i Dinamo, međutim, kada je već morao da dođe neki snažan protivnik, mislim da smo dobili najatraktivnijeg mogućeg. Milan je uklopljen u svetlu tradiciju Crvene zvezde, a naši navijači su vezani za sve utakmice koje smo odigrali protiv italijanskog velikana“, rekao je Terzić za klupski sajt.

On je dodao da ovo nije pravo vreme za igranje protiv njih, jer dugo vremena nisu bili kvalitetniji nego sada kada dominiraju ligom, kada su prvi na tabeli sa osam pobeda i tri nerešene.

„Stabilizovali su se kao klub i vratili se na stazu stare slave. Ipak, Crvena zvezda je veliki klub i ko god bude odmeravao snage sa nama neće mu biti lako. Prvu utakmicu igrao kao domaćini 18. februara. Revanš je sedam dana kasnije, a mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći da iz tog dvomeča izađemo kao pobednici. Milan je favorit, ali imaće težak posao protiv Zvezde“, istako je Terzić.

Neko ko je mnogo puta u karijeri igrao i ko veoma dobro poznaje ekipu Milana je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

„Po završetku žreba sam mu rekao, sada imaš šansu da pobediš Milan, izbaciš ih iz takmičenja i kandidat si za klupu Intera. Ovo je velika prilika za nas, i utakmice koje će biti upisane u istoriju. Svi mi koji smo akteri na direktan ili indirektan način, moramo da damo svoj maksimum da navijači Crvene zvezde budu ponosni na nas“, zaključio je Terzić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.