Terzić odgovorio Vuletiću: Profesorove reči nemaju težinu

BEOGRAD – Generalni direktor FK Crvena zvezda žestoko je odgovorio na optužbe posle večitog derbija potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića, koji ga je, između ostalog, nazvao opasnim čovekom sa Interpolove poternice.

„Večiti rivalitet naša dva kluba je decenijama građen između ostalog i džentlmenskim ponašanjem oba rukovodstva naših klubova. Uvek je bilo i određenog peckanja među nama, ali uvek u granicama dobrog ukusa“, naveo je Terzić u saopštenju.

Ali, kako kaže, nikada se ranije nije ulazilo na teren ličnih i porodičnih odnosa.

„Sve do pojave čuvenog profesora rimskog prava javno prokazanog kao osoba sklona nemoralu među muškim maloletnicima“, naveo je Terzić.

Istakao je da nije slučajno da Crvena zvezda i četvrtu godinu zaredom osvaja šampionsku titulu.

„Realno nam je sve to mnogo olakšalo nesposobno rukovodstvo Partizana predvođeno čuvenim profesorom. I mnogo nam je lakše kada i za verbalnog protivnika imamo čoveka bez ljudskog i muškog kredibiliteta. Profesorove reči jednostavno nemaju težinu. Rezultati još manju“, naveo je Terzić.

„I pored toga, kao zaljubljenik u srpski sport, ne mogu se radovati devastiranju Partizana koje iz namere ili neznanja čine profesor bluda i njegova kompanija“, dodao je direktor Zvezde.

On je izrazio nadu da će „iskreni navijači Partizana prepoznati anomalije svog rukovodstva i okrenuti se radikalnim promenama zarad bolje budućnosti svog kluba“.

„A mi iz Crvene zvezde nastavljamo da se radujemo novim titulama i utakmicama Lige Evrope“, poručio je Terzić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.