U trendu

Terzić: Ponosan sam na Zvezdinu decu

BEOGRAD – Crvena zvezda je pokazala da je najveća kada je najteže. Odigrali smo fenomenalan meč, čestitam igračima i svima u klubu na još jednom vrhunskom rezultatu i na velikom trijumfu, rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić posle ubedljive pobede protiv Kairata (5:0).

„Koliko sam ponosan na igrače i stručni satab, toliko sam ponosan i na sve u klubu zbog fantastične organizacije utakmice, a najponosniji sam na decu koja su donela neverovatnu energiju i podršku našim igračima“, izjavio je Terzić za klupski sajt.

Sigurno najveća pobeda je atmosfera na „Marakani“ i više od 20.000 dece koja su sa svih strana od Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, Rumunije i naravno Srbije došla da bodre Zvezdu i na to smo neizmerno ponosni, naveo je on.

„Hvala svoj deci na predivnoj energiji koju su priredili i na večeri koja će sigurno ući u istoriju kluba. Sa zadovoljstvom konstatujem da nije bilo ni najmanjeg problema na utakmici, deca su se ponašala izvanredno, svi su zdravo, bezbedno i srećni došli kućama“.

„Ono što želim da naglasim jeste da će Crvena zvezda nastaviti sa ovom praksom stvaranja malih zvezdaša na samom stadionu koji gledaju uspehe i pobede, kao i da ćemo ubuduće organizovati dolaske deci da u velikom broju prisustvuju svakom našem meču, bio on evropski ili prvenstveni i tako dodatno doprinesu ovoj istorijskoj eri kluba. To je buduća armija Zvezdinih navijača. Nastavljamo dalje, ali sa ovakvim vetrom u leđa verujem da imamo neslućene mogućnosti“, poručio je Terzić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.