U trendu

Totenhem ubedljiv protiv Votforda

Fudbaleri Totenhema pobedili su danas na svom terenu Votford sa 4:0 u prvoj utakmici 31. kola i tako makar do večeras smanjili zaostatak za liderom Premijer lige Čelsijem na četiri boda.

Totenhem je na stadionu Vajt Hart Lejn u potpunsoti nadigrao Votford, koji je samo u prvih pola sata igre uspeo da pruži dostojan otpor.

„Pevci“ su do prednosti stigli u 33. minutu sjajnim udarcem Dele Alija sa oko 20 metara levo iskosa, da bi šest minuta kasnije Erik Dajer povisio na 2:0.

Totenehm je na poluvreme otišao sa tri gola prednosti i praktično već tada je rešio pitanje pobednika. Strelac trećeg gola bio je Son Hung-Min u 44. minutu udarcem sa oko 20 metara.

U drugom delu londonski tim nastavio je u istom ritmu i u 55. minutu stigao je do četvrtog gola, Kiran Tripijer probio je po desnoj strani, da bi na drugoj stativi posle centaršuta pronašao Hung-Mina koji je uhvatio volej i preciznim udarcem sa oko 10 metara po četvrti put na utakmici zatresao mrežu Eurelja Gomesa.

Totenhem na drugom mestu Premijer lige ima 68 bodova, četiri manje od Čelsija koji večeras od 18.30 gostuje Bornmutu, dok je Votford 10. sa 37. 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.