U trendu

Trener Miloš Milojević odlazi iz Zvezde na kraju sezone

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da trener Miloš Milojević napušta klub na kraju sezone, po isteku ugovora.

Zvezda je zahvalila Milojeviću na sjajnoj saradnji i uspesima koje je ostvario sa ekipim. On je ove sezone osvojio šampionsku titulu u Super ligi i na korak je od odbrane trofeja u Kupu, pošto se ekipa plasirala u finale.

„Verujemo da će Milojević na najlepši način završiti saradnju sa našim klubom, uz osvojen Kup Srbije“, navodi se u saopštenju na klupskom sajtu.

Milojević je zahvalio klubu što mu je prošlog leta dao šansu da se kao mladi trener dokaže na velikoj sceni i naveo da je saradnja bila izuzetna.

„Trudio sam se da budem profesionalan, dao sam maksimum i to ću raditi do kraja mog boravka na klupi Crvene zvezde. Imam veliku želju da osvojimo Kup Srbije zajedno, a zatim da od 1. juna, kao što sam i ranije bio, budem navijač. Želim Zvezdi sve najbolje u Ligi šampiona, siguran sam da će biti konkurentna, kao i da će promene doneti dobre stvari“, rekao je 40-godišnji trener.

On je zahvalio upravi, igračima, stručnom štabu, svima u klubu, medijima i navijačima na odličnoj saradnji tokom sezone.

Mediji spekulišu da će novi trener Zvezde biti Izraelac Barak Bahar.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.