U trendu

Trener Pari Sen Žermena: Mbape nije zabrinut zbog afere oko Pogbe

Trener Pari Sen Žermena Kristof Galtje rekao je danas da napadač Kilijan Mbape, čije se ime pojavljuje u aferi oko fudbalera Pola Pogbe, ne pokazuje znake ljutnje ni zabrinutosti u vezi celog slučaja.

„Kilijan je dobro raspoložen. Video sam i čuo šta se dešava sa Polom Pogbom. (Mbape) Ne pokazuje znake ljutnje ni zabrinutosti zbog toga“, rekao je Galtje posle današnjeg treninga uoči predstojeće utakmice protiv Tuluza u francuskom prvenstvu.

Pogba je na meti pokušaja iznude od 13 miliona evra i našao se u sred afere koja je od 3. avgusta predmet preliminarne istrage u Francuskoj.

Matijas Pogba, brat Pola Pogbe, nedavno je na društvenim mrežama objavio video snimak i najavio da će otkriti „mnoge stvari“ o francuskom reprezentativcu koji igra za Juventus.

On je tada rekao da ceo svet, uključujući Juventus i sponzore, zaslužuju da znaju odredjene stvari, kako bi bili upoznati sa činjenicama i odlučili da li Pol Pogba zaista zaslužuje njihovo divljenje i poštovanje. Francuski mediji preneli su da se od fudbalera traži veliki novčani iznos kako bi se izbeglo širenje navodno kompromitujućih snimaka.

U tom slučaju pojavljuje se ime Kilijana Mbapea. Pol Pogba je objasnio istražiteljima iz Centralne kancelarije za borbu protiv organizovang kriminala da su njegovi ucenjivači pokušali da ga diskredituju emitovanjem poruka u kojima je on navodno tražio od vrača da baci čini na Mbapea, što je Pogba negirao.

Pogba se u letnjem prelaznom roku vratio u Juventus, nakon što je šest godina proveo u Mančester junajtedu.

Trenutno se oporavlja od povrede desnog kolena i na teren bi trebalo da se vrati sredinom septembra.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.