Trener Radnika pred meč sa Napretkom: Verujem u moje igrače

SURDULICA – Trener fudbalera Radnika Slavoljub Đorđević izjavio je pred utakmicu sa Napretkom da veruje u svoje igrače i pored dva vezana poraza.

Fudbaleri Radnika dočekuju sutra od 18 časova ekipu Napretka u okviru 30. kola Superlige Srbije.

„Poraženi smo u prethodne dve utakmice minimalnim rezultatom. U oba susreta detalji su odlučivali. I protiv TSC-a i protiv Novog Pazara bili smo ravnopravan rival, imali svoje prilike, ali smo nažalost ostali praznih šaka. Analizirali smo određene detalje i stvari koje ne bi smele da nam se ponove u narednim utakmicama. Moji igrači, iako to nije nimalo lako, moraju da podignu glave i nastave dalje da se bore. Sigurno je da se nalazimo u psihoški teškoj poziciji posle dva poraza. Međutim, nemamo izbora, nalazimo se u teškoj situaciji i na meni i mojim saradnicima je da pokušamo da rasteretimo igrače koliko je to moguće kako bi na terenu mogli da pokažu svoj pun potencijal“, izjavio je Đorđević.

Dodaje da veruje u svoje igrače.

„Smatram da dobro radimo i da smo i dalje u situaciji da sami odlučujemo o svojoj sudbini. Ekipa Napretka je značajno podigla formu u poslednje vreme, igrali su nerešeno protiv Zvezde, kolega Dragan Perišić je u kratkom roku uspeo da posloži mnogo kockica i malo im je nedostajalo da se nađu u play off-u. Kada je moj tim u pitanju, imamo određenih kadrovskih problema, tu pre svega mislim na Sadika i Radulovića koji su imali temperaturu ali se nadam da će obojica moći da nastupe. Za nas je svaki naredni susret utakmica sezone i tako moramo da mu pristupimo. U opticaju je još 30 bodova, ima još dosta da se igra“, zaključio je Đorđević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.