U trendu

Trinkijeri: Kad Lokomotiva igra ozbiljno, nema bolje ekipe u Evrokupu

BEOGRAD – Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, pred meč četvrtog kola Evrokupa protiv Lokomotive, rekao je da ne zna kakav meč može da očekuje.

„Ne znam, jer oni se još uigravaju. Imena su top, Deker, Kalnijetis, Kamings, Alan Vilijams, Fridzon, ima tu ‘mesa’. Ako ozbiljno igraju nema bolje ekipe u Evrokupu“, rekao je Trinkijeri novinarima na otvorenom delu treninga u hali „Aleksandar Nilolić“.

On je podsetio da je Ritas uspeo da pobedi Lokomotivu u jednoj vrhunskoj partiji, te da će i njegovoj ekipi biti teško.

„Hoćemo li mi biti u stanju da igramo vrhunsku partiju? Ja se nadam. Veoma nam je teško, jer nemamo vremena za trening, oporavak… Mnogo je putovanja. Naša vrhunska partija neće biti u kvalitetu, nego u mentalnoj i fizičkoj energiji. To mora biti način da se igra utakmica“.

Trener crno-belih osvrnuo se i na kvalitete protivnika.

„Dobra ekipa, dobri, iskusni igrači… Ući ćemo u utakmicu s dobrim namerama, dobili smo dve utakmice već na strani u Evrokupu. Znamo da će biti izuzetno teško, ali mislim da ćemo igrati utakmicu, imaćemo pet igrača da stavimo protiv njihovih fantastičnih pet igrača“, rekao je Trinkijeri, koji je upitan i za svoje zdravstveno stanje.
„Malo sam bolje, još nisam top. Malo ću trčati, sem mog zdravlja i Jankovićeve frizure sve je okej“, našalio se Italijan na račun Nikole Jankovića i njegovog novog imidža.

Meč između košarkaša Partizana i Lokomotive igra se sutra od 20 sati u hali „Aleksandar Nikolić“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar