U trendu

UEFA dala dozvolu, čeka se Krizni štab: 16.000 navijača na „Marakani“?

Kako je objavila Crvena zvezda, Uefa je odobrila da se maksimalno 30 odsto kapaciteta stadiona pusti u prodaju za meč protiv Milana, ali se čeka na eventualnu novu odluku Kriznog štaba Vlade Republike Srbije

Najtrofejniji srpski klub je saopštenjem ulio nadu svojim navijačima da će možda moći da bodre ekipu na meču protiv slavnog italijanskog kluba.

„Dragi Zvezdaši, približava se početak prolećne sezone u Superligi i Kupu Srbije, kao i utakmica šesnaestine finala Lige Evrope protiv sedmostrukog prvaka Starog kontinenta, ekipe Milan. Uefa je odobrila da se maksimalno 30 odsto kapaciteta stadiona pusti u prodaju. Čekamo na eventualnu novu odluku Kriznog štaba Vlade Republike Srbije“, navodi se u saopštenju crveno-belih.

Kako se dodaje, prioritet pri kupovini karata za meč sa Milanom imaće vlasnici sezonskih ulaznica za tekuću sezonu, a posle sezonaca prioritet u kupovini će imati članovi kluba (standard, junior plus, kao i plaćeni junior članovi od 1.1.2021.).

„Broj eventualno raspoloživih mesta zavisiće od raspoloživog kapaciteta stadiona, nakon odluke Kriznog štaba“, navodi se.

Meč šesnaestine finala Lige Evrope protiv Milana na programu je 18. februara u Beogradu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.