U trendu

Velika potražnja za ulaznicama za teniske mečeve Srbije u Nišu

Najava dolaska Novaka Djokovića na meč teniske reprezentacije Srbije protiv Rusije, u prvom kolu Dejvis kupa, izazvala je veliku potražnju za ulaznicama u Nišu, zbog čega su kod preprodavaca dostigle cenu od 1.500 dinara i to za samo jedan takmičarski dan.

Za nešto više od sat vremena jutros su rasprodate preostale ulaznice za meč, a ljubitelji tenisa koji ih nisu nabavili, nisu žalili novac i kupovali su ih od preprodavaca po dvostruko većoj ceni od regularne.
 
Pojedinačne ulaznice za prvi i treći dan takmičenja, kada su na programu singl mečevi, prodavane su na biletarnici hale Čair za 700 dinara, a pojedinačna ulaznica za drugi dan takmičenja, kada je meč dublova, koštala je 400 dinara.

Paket ulaznica za sva tri dana takmičenja koštao je 1.650 dinara, ali za razliku od pojedinačnih karata, paketi se ne mogu naći ni kod preprodavaca.
 
Teniseri Srbije i Rusije danas su u hali Čair održali prvi trening, a žreb je zakazan za četvrtak, 2. februar u Oficirskom domu u Nišu.

Prvog dana takmičenja 3. februara igraju se dva singl meča. Prvi meč počinje u 15 časova, a posle njega na programu je drugi.

Meč dublova zakazan je za subotu u 16 časova, dok su u nedelju od 14 časova na programu uzvratni mečevi u singlu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.