U trendu

Veselinović i stručni štab još četiri godine u Čukaričkom

BEOGRAD – Fudbalski klub Čukarički produžio je danas sararadnju sa trenerom Aleksandrom Veselinovićem i njegovim stručnim štabom na još četiri godine.

Nove četvorogodisnje ugovore potpisali su i pomoćnici Dušan Đorđević, Pavle Delibašić, Zoran Rendulić, Oliver Kovačević i kondicioni trener Milovan Knežević.

Veselinović se na konferenciji za medije na Banovom brdu zahvalio ljudima iz kluba na poverenju.

„“Želim da se zahvalim saradnicima na trudu i velikoj energiji i posvećenosti. Došla mi je na um misao Vladete Jerotića, koji je rekao da je mnogo lepa stvar kada je čovek stvaralac i ima fantaziju i viziju. Mislim da su stvaralaštvo i fantazija, da su to dve reči koje karakterišu FK Čukarički. Čovek koji rukovodi ovim klubom se na takav način ponaša, a s druge strane mi koji smo u klubu imamo obavezu da da te dve reči, a iz tih reči proizilazi odgovornost, koja sadrži profesionalizam i disciplinu, a na kraju i strast“, rekao je Veselinović.

On je upitan i koliko će mu dugogodišnji ugovor doneti mir i olakšanje.

„Nisam čovek koji voli da živi i radi u komforu, što manje morate da se zadovoljavate komfornim situacijama u ovom poslu. A mir dolazi iz ispunjenja svojih ideja, ako ih igrači u klubu prihvate, ali ovde je ključna reč odgovornost. Ja sam zaista ponosan na sve ove ljude, rekao sam da je velika strast i energija. Odgovornost je ključna reč i ako se tako budemo ponašali, svi ćemo biti na dobrom putu“.

Sportski direktor Čukaričkog Nenada Mirosavljević istakao da je da su posle nekoliko meseci rada prepoznali kvalitet i rad trenera i da su odlučili da ih zato nagrade.

„Prepoznali smo da je to nama potrebno kao klubu, taj njihov rad sa mladim igračima i jednostavno je došlo do toga da se saradnja produži. Biće produžena na četiri godine“, rekao je Milosavljević.

On je govorio i šta je čilj Čukaričkog u te naredne četiri godine.

„Plan je rad sa mlađim kategorija i da ih iz omladinske škole uvodimo u prvi tim. Rezultati su jako bitni, ali je bitno da u prvom timu imamo što više igračca iz omladinske škole“, zaključio je Mirosavljević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar