U trendu

Vladimir Stojković: Švajcarska nam je poklon od Boga

DOHA – Imamo poklon od Boga, jer da nam je neko uoči Mundijala ponudio da nas pobeda protiv Švajcarske šalje u nokaut fazu, svi bismo prihvatili, izjavio je nekadašnji prvi golman fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Stojković.

Stojković je pre četiri godine bio akter meča protiv Švajcaraca u Rusiji i kako kaže, sa mnogo optimizma očekuje „revanš“ u Kataru i uveren je u pobedu.

„Moja poruka momcima je da gledaju na tu utakmicu kao i na svaku drugu. Nikako da ne razmišljaju o onome što je bilo prošli put, ne sme da se pređe ta linija“, rekao je Stojković Tanjugu.

Stojković je čuvar mreže sa najviše nastupa u istoriji državnog tima, ukupno 84, a bio je član reprezentacije na tri Svetska prvenstva – u Nemačkoj 2006, Južnoj Africi 2010 i Rusiji 2018. godine.

„Ako budu igrali kao što znaju, mirne glave kao u kvalifikacijama siguran sam da ćemo lako pobediti“, ističe 39-godišnji nekadašnji golman Crvene zvezde i Partizana, koji privodi karijeru kraju u Saudijskoj Arabiji.

Prema njegovim rečima, siguran je da će „informacije koje objavljuju pojedini mediji samo dodatno motivisati ekipu“.

„Ubeđen sam da će ih ove gluposti što izlaze osnažiti da pokažu još veće zajedništvo i da će da budu pravi kad je najpotrebnije“, istakao je Stojković.

Utakmica između Srbije i Švajcarske igra se večeras od 20 sati.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar