U trendu

Vlahović posle debija za Juventus: Želim da unapredim svoju igru

Srpski fudbaler Dušan Vlahović, koji je za Juventus debitovao golom, rekao je da je napadaču najvažnije da postigne gol, ali je istakao da želi da unapredi svoju igru.

Ekipa Juventusa pobedila je juče Veronu u Torinu sa 2:0, a Vlahović nije mogao da poželi bolji debi. On je postigao prvi gol za Juventus u 13. minutu.

„Bilo je veoma važno pobediti u ovom meču jer je posle reprezentativne pauze najteže, posebno psihološki. Imali smo pravi pristup od početka i uradili smo važnu stvar, a to je pobeda“, rekao je Vlahović za italijanske medije posle meča.

„Moram da zahvalim svojim saigračima i treneru što su mi toliko pomogli u poslednjih nekoliko dana. I ja pokušavam da što pre shvatim kako stvari ovde funkcionišu. Dajem sve od sebe“, dodao je on.

Srpski fudbaler je ove sezone u dresu Fjorentine već postigao 17 golova u Seriji A, a sada je nastavio golgetersku seriju i u novom timu.

„Napadaču je najvažnije da postigne gol, ali želim da unapredim svoju opštu igru, da se ‘otresem’ defanzivaca, da pomognem timu koliko god je to moguće“, rekao je Vlahović.

„Trener mi je rekao da ostanem smiren, da ne budem nervozan i da će biti sve u redu“, istakao je on.

Ova pobeda omogućila je Juventusu da „preskoči“ Atalantu na četvrtom mestu koje vodi u Ligu šampiona.

„Juventus uvek ima najviše ciljeve. Kada Juve započne takmičenje, ima za cilj da ga osvoji. Ovde sam da dam svoj doprinos, ići ćemo korak po korak i videti kako će se sezona razvijati“, zaključio je Vlahović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.