U trendu

Zagorac: Moja želja je Partizan

Srpski košarkaš Rade Zagorac rekao je večeras da je njegova želja da zaigra za Partizan, ali da sve zavisi od uprave crno-belih i njegovog agenta.

„Od samog starta sam imao sam želju da zaigram za Partizan. To je neka dečačka želja. Uvek su bile tri želje. Jedna je bila Partizan, druga je bila reprezentacija, a treća NBA. Po površini ove druge dve sam i malo zagrebao, a Partizan i dalje imam priliku da ostvarim… Ne mogu da kažem šta se trenutno dešava, u nekoj vrsti smo sive zone. Moja želja je nesporna i nikakav finansijski apsekt nijednog trenutka nije bio važan. Neke druge stvari su u pitanju. Konkretno ne mogu da kažem ništa više. Sve je do mog agenta i uprave Partizana da pronadju rešenje“, rekao je Zagorac za Arenu Sport.

Zagorac je neposredno pred početak nove sezone u NBA ligi ostao bez angažmana u Memfisu i od tada traju spekulacije gde će nekadašanji košarkaš Mege nastaviti karijeru.

Na pitanje novinara Arene sport može li se reći da je u ovom trenutku Partizan najbliži njegovom potpisu, Zagorac je naveo da to „ne može da kaže“.

„Sve je stvar pregovora. Sve je fleksibilno. Važno je da obostrana želja postoji i ja se iskeno nadam da će se najbolje rešenje pronaći“, rekao je Zagorac.

On je naveo da postoji i interesovanje evroligaških ekipa za njegovo angažovanje, ali nije želeo da govori o imenima klubova.

„Postoji interesovanje, ali moja želja da zaigram za Partizan je uvek bila veća od bilo kog drugog kluba u Evropi. Neću slagati da ako kažem da je ultimativni cilj NBA. Kad se desilo to što se desilo sa Memfisom prvo je tražena opcija u Americi. Postojale su opcije, ali nisu bile odgovarajuće za mene i zato sam se okrenuo Evropi gde je apsolutno Partizan imao prednost nad svim drugim ekipama“, rekao je Zagorac.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.