U trendu

Žalba uvažena, Crvena zvezda pred punim tribinama dočekuje CSKA

Fudbaleri Crvene zvezde imaće podršku navijača protiv moskovskog CSKA u Beogradu, jer je Evropska fudbalska unija (UEFA) danas uvažila žalbu kluba na kaznu.

Usvojeni su argumenti pravnog tima crveno-belih pred Apelacionim sudom UEFA, nakon što je prodato već 28.000 karata za duel sa CSKA, i prvobitna odluka o suspenziji je preinačena u uslovnu na dve godine, a novčana kazna od 50.000 evra smanjena na 30.000.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzic izrazio je zadovoljstvo što je Evropska fudbalska unija (UEFA) uvažila žalbu klubu i poručio da su sada, pred punim stadionom Rajko Mitić, ispunjeni svi uslovi za veliku borbu protiv moskovskog CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope.

„Prezadovoljan sam odlukom komisije za žalbe UEFA. Ostvarili smo još jedan ogroman uspeh na evropskoj sceni, ovog puta van zelenog terena. Ponosan sam jer smo uspeli da dokažemo da Zvezda nije kriva i da zaslužuje da uvek ima navijače uz sebe. Naši navijači dobro znaju šta je dozvoljeno, a šta nije i pozivam ih da i ubuduće vode raćuna kako klub ne bi ostao bez njihove velike podrške“, rekao je Terzić za klupski sajt.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)