U trendu

Živković: Srećan sam i zadovoljan, bitno je da smo pobedili

BEOGRAD – Fudbaler Partizana Marko Živković izjavio je da je meč protiv Radničkog iz Niša bio težak, uprkos tome što je upisana laka pobeda.

Crno-beli su u 31. kolu Superlige u Humskoj savladali ekipu iz Niša 2:0 golovima Takume Asana i Filipa Holendera, a posle duže vremena na terenu je bio desni bek Živković.

„Osećaj je fenomenalan, posebno što smo igrali na našem stadionu. Bila je dosta teška utakmica, Radnički je pokazao da je odlična ekipa, iako nisu baš u sjajnoj formi. Bio sam deo te ekipe i znam da zaslužuju da se bore za Evropu“, rekao je Živković za klupski sajt.

„Sve u svemu, srećan sam i zadovoljan. Imali smo baš dosta šansi, posebno u prvom poluvremenu, gde smo imali minimum 3-4 stopostotne prilike koje nismo iskoristi i rešili utakmicu već tada. Ali dobro, to je fudbal i normalno je i da se promašuje i daje, bitno je da smo na kraju pobedili i da smo dobro izgledali na terenu“, kaže Živković.

Osećao sam se odlično iako nisam dugo igrao i nisam baš u potpunom takmičarskom ritmu, kaže Živković.

„Na svakom treningu dajem svoj maksimum i čekam svoju šansu. Sa Miljkom (Aleksandar Miljković prim.aut) pričam svaki dan, u odličnim smo odnosima i jedan drugom pomažemo i dajemo podršku. Šef je čestitao svima i drago mi je da smo se brzo podigli kao ekipa posle utakmice u derbiju i nastavili tamo gde smo stali“, zaključio je Živković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.