U trendu

Zlatan uživa sa 11 godina starijom suprugom na jahti, ona pokazala izvajano telo (foto)

Zlatan Ibrahimović letuje na luksuznoj jahti s nevenčanom suprugom Helenom Seger i njihovim sinovima, a porodica uživa na luksuznoj jahti u francuskom Sen-Tropeu, poznatom kao utočištu za bogate i slavne.

Zlatan, koji igra za italijanski klub A. C. Milan, ne opušta se ni na odmoru. Naime, fudbaler naporno vežba kako bi ostao u odličnoj formi, a sve to snima njegova 11 godina starija nevenčana supruga, manekenka Helena Seger.

Ibrahimović je objavio na Instagramu video na kojem je odradio nekoliko setova vežbi na palubi luksuzne jahte, a zatim se opustio skokom u more. “Lav na kompu, ajkula u vodi”, poručio je u svom stilu Zlatan u obožavaocima.

View this post on Instagram

Lion on land, shark at sea #riva

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Helena je takođe trenirala na jahti dok su se njihovi sinovi zabavljali skakanjem u more. Par ima 13-godišnjeg Maksimilijana i 12-godišnjeg Vinsenta. Kasnije se deci u skokovima pridružio i Zlatan. Inače, ovo okupljanje na jahti trebalo bi, kako spekulišu strani mediji, da predstavlja svojevrsni demant fudbalerove afere sa Diletom Leotom.

Iako je paparacima jako teško da Zlatana uhvate zajedno sa suprugom, čini se da im je ovog leta to pošlo za rukom. Dok je fudbaler pokazivao tetovažama prekriveno telo i isklesane trbušnjake u šortsu, lepa Helena šetkala se u minijaturnom brendiranom bikiniju, šortcu i sa kačketom na glavi, a javnost je oduševljena njenim vitkim, zategnutim telom iako za manje mesec dana puni 50 godina.

Podsećamo, iako su često zbog razlike u godinama na meti javnosti, neki čak Zlatanu pripisuju i brojne preljube, njihov brak je jedan od najstabilnijih u svetu sporta, a ljubavna priča ovog puta nemali broj puta obišla je medije – započela je prilično neobično, ali se pretvorila u sigurnu luku.

Helena Seger (49) i Zlatan (38) upoznali su se davne 2002. u Malmeu i to sasvim slučajno na jednom parkingu.

– Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga videla, zagradio je svojim Ferarijem moj Mercedes, videla sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izvikala se na njega. Mislim da mu se to svidelo – ispričala je Helena 2010. godine za magazin “Elle”.

Ovaj susret promenio je njihove živote zauvek. Zlatan je u početku imao problema da se razume sa 11 godina starijom Helenom, koja je imala lepotu, pamet i odlučan stav, ali vremenom je sve došlo na svoje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.