U trendu

Žreb u ponedeljak: Evropski velikani vrebaju Partizan, čeka se Zvezda

I dok navijači Crvene zvezde od ranog jutra gledaju u nebo razmišljajući da li će lepo vreme u Beogradu dodatno pomoći večeras igračima u odlučujućem meču Lige Evrope protiv Kelna, simpatizeri Partizana još pre dve nedelje te su brige prebrinuli.

Oni sada nestrpljivo čekaju 11. decembar kada će saznati s kim će se crno-beli sastati u nokaut fazi ovog takmičenja na proleće.

Raspored „šešira“ na žrebu za šesnaestinu finala Lige Evrope biće poznat u četvrtak uveče, kada se odigra poslednje kolo po grupama, ali je donekle poznat i sada posle završetka prve faze Lige šampiona.

Da bi bio povlašćen na žrebu u ponedeljak, Partizan za početak mora večeras da savlada Dinamo u Kijevu što je realno gotovo nemoguća misija. U Beogradu je vodio sa 2:0, na kraju je, sopstvenim kiksevima na terenu sebe odveo u poraz od 3:2.

Ukoliko crno-beli budu prvi u grupi rivali bi, između ostalih, mogli da im budu Nica, Napoli, Spartak Moskva, Seltik i Borusija Dortmund.

Ako Partizan bude žreban iz „drugog šešira“ potencijalni protivnici, baš kao i Zvezdi, bili bi mu: Viljareal, Milan, Arsenal, Salcburg, Lacio, CSKA Moskva, Atletiko Madrid, Lajpcig, Sporting.

Priznaćete – nije naivno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar