U trendu

Zvereva uhvatili kako koristi telefon tokom meča, od tvrdi da je to flašica vode (video)

Aleksandar Zverev do sada se nekoliko puta susreta sa optužbama da tokom mečeva proverava svoj mobilni telefon, a tako je bilo i sinoć u meču protiv Cicipasa.

Nemac je na pauzi imeđu trećeg i četvrtog gema seo na klupu i sagnuo se da nešto ‘potraži’ u svojoj torbi za rekete, a kamera je u tom trenutku uhvatila u kadru tenisera čija je ruka imala pokrete kao da provera telefon.

Na internetu se podigla velika prašina o ovom zabranjenom postupku, ali i činjenici da nije kažnjen jer sudija nije video ništa, a mnogi su primetili da se Saši u prošlosti već nekoliko puta dešavalo da protiv pravila proverava telefon na terenu.

Nakon meča, Zverev je negirao da je proveravao telefon tokom meča protiv Grka, koji je izgubio i tvrdio da se radi o flašici za vodu koju je tražio u torbi.

– Mobilni mi je, zapravo, bio u svlačionici. Tamo ga uvek ostavljam. Ne znam šta mislite da ste videli, ali to definitivno nije bio telefon – a na pitanje novinara šta bi to moglo da bude, Zverev je samouvereno odgovorio: Ne znam, flašicaza vodu. Možda prazna flašica?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar