U trendu

Zvezda i „Možart“ za pomoć Dečijoj klinici u Nišu

BEOGRAD – Fudbalski klub Crvena zvezda i kompanija „Možart“ promovisali su danas humanitarnu akciju „Igraj u Možartu, gledaj Zvezdu i pomozi deci“, koja je usmerena na kupovinu aparata za Kliniku za dečju hirurgiju i ortopediju u Nišu.

Već od petka 18. oktobra i utakmice u kojoj Zvezda docekuje Rad svaki tiket odigran u Možartu na kojem se nalazi utakmica crveno-belih predstavljaće ulaznicu za naredni meč šampiona Srbije i to za zapadnu tribinu.

Karta za ovu tribinu za mečeve Zvezde inače košta 500 dinara, ali će je igrači Možarta sa ispunjenim gorepomenutim uslovom dobiti besplatno i to tako što će pred utakmicu na blagajni, na kojoj je specijalno otvoren šalter za ovu priliku, pokazati tiket i dobiti kartu.

To u praksi znači da navijači Zvezde za svaku utakmicu u Superligi na domaćem terenu mogu da uštede 480 dinara, jer je u akciji „Igraj u Možartu, gledaj Zvezdu i pomozi deci“ jedini uslov za dobijanje karte da se na tiketu nalazi meč crveno-belih, dok iznos uplate nije bitan.

U ovom slucaju najbitnije je da će za svaku ulaznicu koju Crvena zvezda na ovaj nacin pokloni, Možart donirati 500 dinara u humanitarne svrhe i tako za svaki meč crveno-belih u Superligi do kraja jesenjeg dela sezone.

Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović nije krio zadovoljstvo zbog saradnje koja ce pomoći Klinici za dečju hirurgiju i ortopediju u Nišu.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo zbog još jedne humanitarne akcije u nizu u kojoj Crvena zvezda kao klub učestvuje. Sada, u saradnji kompanijom Možart, možemo još više da pomognemo onima kojima je to najpotrebnije. Uveren sam da ce zvezdaši prepoznati važnost ove akcije, da ce iskoristiti priliku da okušaju sreću na tiketu, da odgledaju Zvezdinu utakmicu i pomognu našim najmlađima. Klub je početkom oktobra donirao u opremi Univerzitetskoj decjoj klinici u Tiršovoj 100.000 evra. Ponosan sam što nastavljamo u istom maniru“, rekao je Mijailovićna promociji humanitarne akcije.

Direktor sektora Korporativnih komunikacija u Možartu Borjan Popović rekao je da je kompanija i do sada imala dobru saradnju sa Crvenom zvezdom, a ona je intenzivirana od potpisivanja ugovora o petogodišnjem sponzorstvu.

„Prilikom potpisivanja tog ugovora rekli smo da planiramo da naš odnos bude više od običnog sponzorstva i danas smo ponosni što možemo da najavimo pocetak velike zajednicke humanitarne akcije „Igraj u Možartu, gledaj Zvezdu i pomozi deci. Ovoga puta pomoći ćemo Klinici za decju hirurgiju i ortopediju u Nišu kupovinom neophodnih aparata za lecenje dece. Zahvalio bih Crvenoj zvezdi i gospodinu Mijailovicu što zajedno s nama ucestvuju u ovoj akciji kojom želimo da pokažemo da je društveno odgovorno poslovanje i humanost na samom vrhu lestvice prioriteta i da smo uvek spremni da pomognemo“, rekao je Popović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.