U trendu

Zvezda ostala bez trenera, Božović podneo ostavku!

Dosadašnji trener FK Crvena zvezda Miodrag Božović podneo je danas ostavku koju je saopštio na vanrednoj konferenciji za novinare.

Ostavka je došla nakon šokantnog poraza Zvezde od Voždovca rezultatom 3:2, nakon čega je Partizan, tri kola pre kraja, stekao tri boda prednosti u odnosu na komšije.

Crveno-bele je preuzeo 2. juna 2015, a pored titule u prošloj sezoni, njegovu karijeru u Ljutice Bogdana obeležili su sukobi sa predstavnicima medija.

„Nisam više trener Zvezde. To je moralan čin, s obzirom na rezutate, za koje sam ja najodgovorniji. Trener sam, treba da odem kao gospodin. Daleko smo od dva cilja, eventualno je tu Kup. Hvala ljudima iz kluba koji su mi omogućili da radim. Ja sam vukao gro poteza i krivica je do mene. Hvala navijačima. Ekipa se dosta zamorila, nismo izdržali pritisak. Ne bih pričao o stanju u srpskom fudbalu, ono je takvo kakvo je, ali neću o tome. Pametan uči na svojim greškama, a budala na tuđim. Mene igrači nisu razočarali, što se tiče zalaganja – to nije sporno“, rekao je Božović na konferenciji za medije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.