U trendu

Zvezda: Partizanu je već poklonjeno šest bodova

BEOGRAD – Fudbalski klub Crvene zvezda oglasio se večeras saopštenjem pobodom meča Zlatibor-Partizan.

Crno-beli su do tri boda u osmom kolu Superlige došli golom Bibrasa Natha sa bele tačke.

„Blamaža za blamažom. Tako izgleda suđenje u Superligi i rad sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije. A predsednik FS S Slaviša Kokeza i dalje ćuti i ne reaguje. S vremena na vreme posalje po nekog svog podređenog da se oglasi ili nekoga opravda, i tu se sve zavrsava“, navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

„Fudbalski klub Crvena zvezda je na početku ove sezone uputio javno pismo FS S u kome je zahtevala promene u sudijskoj organizaciji. Promene u svakom aspektu rada sudijske komisije i skidanje sa liste sudije Danila Grujića posle narucenog penala u Kruševcu. Strpljivo smo čekali i posle serije sve gorih odluka (Novi Pazar, Vojvodina, Rad…) vrhunac bruke smo videli večeras u Užicu. Sudija Široki je dosudio jedanesterac Partizanu po principu ‘gužva je, niko neće videti da nije penal’. Ali svi su videli njegovu nameru i zadatak. Zato sada javno tražimo smenu predsednika sudijske komisije FS S Milana Karadžića!“, navode c Zvezda traži i da sudije Grujić i Široki budu skinute sa liste sudija.
rveno-beli.

„Ovo nisu sudijski previdi, ovo su izvršenja naručenih zadataka. Znamo dobro da je ovo uvod u već viđeni scenario. Nećemo da dočekamo derbi i novu krađu, jer tri puta smo već pokradeni i nećemo dozvoliti da se to i četvrti put desi! Promene moraju da uslede posle ovakvih blamiranja!“.

„Ocigledno je da problematični potpredsednik FK Partizan svojim pisanjem po drustvenim mrežama pokušava stvoriti utisak u javnosti da je njegov klub zrtva a sve sa ciljem daljeg otimanja bodova Napreku, Zlatiboru i drugim klubovima. Nadamo se da se njihove otimačine neće završiti na novim izjavama potpredsednika FS S Marka Pantelića kako smo mu se smučili jer nećemo da ćutimo na ove bezskrupulozne krađe! Partizanu je već poklonjeno šest bodova ove sezone! Gospodo iz fudbalskog saveza dobro se zamislite. Poslednji put vas upozoravamo da cemo se boriti svim sredstvima da zastitimo Zvezdine interese i da necemo dozvoliti scenario iz 2017“, navodi se u saoštenju Zvezde.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.