U trendu

Zvezda počinje EL protiv Efesa, završava sa Fenerbahčeom

BEOGRAD – Košarkaši Crvene zvezde će u prvom kolu nove sezone u Evroligi gostovati 7. oktobra aktuelnom evropskom šampionu Efesu, saopštio je beogradski klub.

Crvena zvezda će potom na svom terenu 13. oktobra dočekati Panatinaikos. „Crveno-bele“ zatim očekuju dva gostovanja ekipama Baskonije i Reala.

Aktuelni šampioni ABA lige i Srbije će u petom kolu na svom terenu igrati sa Bajernom. Crvenu zvezdu potom očekuju još dva gostovanja protiv Monaka i Fenerbahčea, a onda će „crveno-beli“ na svom terenu dočekati Asvel.

Crvena zvezda će gostovati u devetom kolu Albi, a onda slede dva meča u Beogradu sa Makabijem i Virtusom.

Prvi „večiti derbi“ u Evroligi je na programu 8. decembra u okviru 12. lige, a Partizan će biti domaćin Crvenoj zvezdi. Zvezda će potom dočekati Žalgiris i Olimpiju iz Milana. „Crveno-belima“ zatim sledi gostovanje ekipi Olimpijakosa, a onda u Beograd stiže Barselona. Prvi deo sezone u Evroligi, šampion ABA lige i Srbije završava gostovanjem Valensiji.

Crvena zvezda će u 18. i 19. kolu Evrolige na svom terenu igrati sa Realom i Monakom. Potom sledi gostovanje Žalgirisu, a onda je na programu novi „večiti derbi“ sa Partizanom, koji će biti odigran 27. januara naredne godine.

„Crveno-beli“ će zatim imati tri gostovanja i to ekipama Virtusa, Olimpije i Makabija. Zvezda će potom na svom terenu igrati sa Albom, a onda će gostovati Bajernu.

Šampion Evrope ekipa Efesa stiže u Beograd 8. marta, a onda će „crveno-beli“ gostovati Panatinaikosu i Barseloni. Crvena zvezda će potom dočekati Baskoniju i Valensiju, a onda će ići na noge Asvelu. Poslednja dva meča u regularnom delu sezone Crvena zvezda će igrati na svom terenu protiv Olimpijakosa i Fenerbahčea.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.