Zvezda sa Marinom u Brčkom na „Crveno-beloj večeri“

BRČKO – Delegacija Crvene zvezde, među kojima je bio i kapiten Marko Marin, ugošćena je u Brčkom gde je održano „Crveno-beli veče“.

Rukovodstvo i igrači Zvezde posetili su grad u Republici Srpskoj, prostoru poznatom i po tome što ima veliki broj navijača crveno-belih, i prvi put prisustvovali u Brčkom u sklopu ove manifestacije nakon što je osam puta priređena u Bijeljini.

Delegaciju koju je predvodio predsednik kluba Svetozar Mijailović, pored fudbalera Marina i Milana Gajića, kao i legendi Zvezde Ratomira Dujkovića, Stanislava Karasija i Jovana Aćimovića, primio je gradonačelnik Siniša Milić.

Gosti iz Beorgada od navijača iz Brčkog i okoline dočekani su sa oduševljenjem i skandiranjem, na čemu se Marin zahvalio i poručio da se nada da će opet doći na isto mesto.

„Izuzetno sam srećan što smo iskoristili pauzu zbog reprezentativnih obaveza da posetimo jednu ovakvu manifestaciju. Mnogo nam znači kada vidimo koliku podršku imamo i van granica Srbije. Veoma sam ponosan što kraj odakle potičem pruža ovakvu podršku našem klubu. Često napominjem da je Republika Srpska crveno-bela i to se i pokazalo“, naveo je za klupski sajt Marin, rođen u Bosanskoj Gradiški.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.