U trendu

Aleksić poručio biračima: Otkrićemo istinu o 'Jovanjici', vlast brani Koluviju

Nosilac liste „Srbija protiv nasilja“ Miroslav Aleksić pozvao je danas građane da glasaju za tu listu jer će njeni predstavnici otkriti punu istinu o slučaju ‘Jovanjica’, ali i o svim drugim slučajevima vezanim za kriminal i korupciju vrha vlasti.

„Posle 4 godine sasvim je jasno da vlast brani prvookrivljenog Predraga Koluviju i ‘Jovanjicu’, jer tako brani sebe. Da nije tako, ovaj slučaj bi imao epilog, krivci i organizatori bi odgovarali“, istakao je Aleksić, nosilac liste zajedno sa Marinikom Tepić, preneo je Narodni pokret Srbija, čiji je predsednik.

On je istakao da je pre četiri godine otkrivena „najveća plantaža marihuane“, ali da su „sve institucije pod očiglednom kontrolom“ i da se vlast obračunava sa inspektorima koji su otkrili aferu ‘Jovanjica’.

„Sudsko veće u slučaju ‘Jovanjica’ za četiri godine nije završilo pripremno ročište za ‘Jovanjicu dva’, kojim su obuhvaćeni pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Vojne obaveštajne agencije koji su optuženi da su učestvovali u organizaciji ovog posla“, naveo je Aleksić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)