U trendu

Aleksić: Zbog čega Srbija nije raspisala međunarodnu poternicu za navodnim ubicom Olivera Ivanovića

Šef poslaničke grupe Narodne stranke Miroslav Aleksić upitao je danas ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića zbog čega Srbija nije raspisala međunarodnu poternicu za ubicom lidera Građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“ Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici, ukoliko već zna ko je u pitanju.

„Zašto niste protiv njega pokrenuli sudski postupak da mu se sudi u odsustvu, ako već znate to“, upitao je Aleksić na sednici parlamenta, na kojoj se raspravlja o nepoverenju ministru Gašiću.

Komentarišući Gašićeve navode da nemački organi štite navodnog ubicu Olivera Ivanovića, podsetio je da su danas stigli i demanti iz ambasade Nemačke, koja odbacuje te optužbe.

Aleksić je pitao i šta je Gašić, kao tadašnji šef Bezbednosno-informativne agencije, preduzeo kada je Ivanović došao kod njega i ukazao mu na to da mu je ugrožena bezbednost.

„Šta je sa snimcima kojima raspolažu naše službe bezbednosti? Da li ih imate i krijete, ili ih nemate i time potvrđujete da apsolutno ne kontrolišete taj deo teritorije Srbije“, rekao je Aleksić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar