Desetoro povređenih u sudaru dva vozila na putu Niš – Svrljig

Deset osoba povređeno je u sudaru „tojote“ i „folksvagena“ niških registarskih tablica koji se jutros u 4.30 sati dogodio na putu Niš-Svrljig.

U Univerzitetskom kliničkom centru kazali su da su svi pacijenti maksimalno brzo, po svim protokolima zbrinuti od strane lekara Urgentnog centra UKC Niš.

Prema navodima lekara, pacijenti imaju uglavnom ortopedske povrede.

„Pacijentu I.I. (40), utvrđene su neurohirurške i ortopedske povrede i hospitalizovan je na Klinici za neurohirurgiju UKC Niš, a jednom pacijentu (39) utvrđene su ortopedske povrede i hirurški je zbrinut“, kazali su u UKC Niš.

U toj zdravstvenoj ustanovi su dodali da su pacijentima K.S. (27), A. N. (36) i M.N. (19) utvrđene ortopedske povrede i zadržani su u opservaciji.

„Pacijentu I. Đ (23) utvrđene su povrede grudnog koša i abdomena i naložena je dalja opservacija od strane hirurga. Pacijentkinje S. M. (40) i I. J. (39), kao i pacijenti L.M. (24) i D. P. (19) kompletno su dijagnostički pregledani i u toku su dalji pregledi specijalista“, naglasili su u UKC Niš.

Policijska uprava u Nišu saopštila je da je uviđaj obavljen i obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, a da saobraćaj na putu Niš-Svrljig nije bio obustavljen.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.