U trendu

Dobrica Veselinović: Ukoliko na izbore izađu svi koji su protiv ove vlasti pobedićemo

Nosilac liste „Srbija protiv nasilja“ u Beogradu Dobrica Veselinović izjavio je da je „masovan izlazak u prepodnevim časovima na dan izbora (17. decembra) najveća garancije uspeha i smene ove loše i korumpirane vlasti“.

„Ukoliko 17. decembra na izbore izađu svi koji su protiv ove vlasti, bez obzira na sve manipulacije, pritiske i malverzacije mi ćemo pobediti“, rekao je Veselinović u intervjuu za današnji list Nova.

„Postoji energija i želja među Beograđanima da zajedno 17. decembra učinimo nešto za sve nas, našu decu, budućnost, za naš grad i zemlju“, rekao je.

Na pitanje da li očekuje da ovoj koaliciji, stranke desnice 17. decembra uveče pruže ruku i uđu u vlast sa njima, on je kazao da je „važno da sve partije i organizacije koje pređu cenzus razmišljaju o dobrobiti građana i rešavanju problema u Beogradu, da se ne vode sitnim partijskim i ličnim interesima“.

Ocenio je da svi zajedno treba da učine napor da „dođe do smene vlasti Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije u Beogradu“.

„Od toga zavisi kakva će biti budućnost generacija koje dolaze posle nas“, naglasio je Veselinović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar