U trendu

Dojučerašnji socijalista Dimitrijević: Pretili su da će me iseliti iz Blaca

Dojučerašnji član Socijalističke partije Srbije (SPS) Dejan Dimitrijević, koji je isključen iz stranke nakon vređanja predsednika države Aleksandra Vučića, naveo je da je dobio pretnje da će ga iseliti iz Blaca.

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

„Ne želim da dajem izjave vezane za ljude koji su pretili meni i mojoj supruzi da će nas proterati iz Blaca zbog političke neistomišljenosti“, rekao je za list Danas Dimitrijević, koji je bio član Privremenog opštinskog organa i četvrti na listi SPS u Blacu.

On nije komentarisao odluku SPS o isključenju, ni što nisu stali uz njega kada su krenule brutalne optužbe na njegov račun na društvenim mrežama.

Na pitanje kako komentariše napade naprednjaka na njega, rekao je da ni na to nema komentar ali da „misli svojom glavom“.

Dimitrijević je isključen zbog snimka koji se može videti na društevnim mrežama, a na njemu vređa Vučića uz „navijačku“ pesmu – „Vučiću p….“, sa jedne proslave, za koju organizator kaže da je bila privatna, mada se stekao utisak u javnosti da je sa predizbornog skupa socijalista.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar