U trendu

Druga godina Hiperneta – najbolji kućni internet i digitalna televizija

Hipernet, usluga kompanije Yettel, godinu i po dana od pojave na tržištu kablovskih operatora, svakog dana stiče sve veći broj korisnika.

Prema rečima Slobodana Papka, menadžera Segmenta fiksnih usluga u Yettelu, glavni razlozi za odluku leže u brzom internetu, kvalitetnom sadržaju i ponudi.

„Hipernet je platforma sa čijim smo razvojem, zapravo, tek počeli. Nakon godinu i po dana na tržištu, reakcije korisnika su generalno dobre i zahvalni smo na prilici i poverenju koje su nam ukazali, kao i na svakoj povratnoj informaciji. Ponudili smo drugačije iskustvo sa internetom koji je uvek optički, brz i stabilan, kao i raznovrstan TV sadržaj. Hipernet je dizajniran kao centar kućne zabave gde svako može naći ponešto za sebe, a trenutno u ponudi imamo 160 kanala i taj broj će sigurno da raste“, rekao je Papak.

TV platforma dizajnirana je tako da u svakom trenutku pruži sadržaj relevantan za konkretnog korisnika. Kreirana je po uzoru na Netflix, YouTube i druge globalne igrače u oblasti gledanja video sadržaja, jednostavna i intuitivna, tako da su omiljeni filmovi, serije i sportski sadržaj uvek na dohvat ruke.

Pored odličnog protoka i raznovrsnog video sadržaja, uz Set-Top-Box uređaj korisnici mogu da instaliraju na platformu bilo koju aplikaciju sa Android TV prodavnice, što svaki televizor pretvara u Smart TV.

„Nastavićemo da ulažemo u razvoj Hiperneta. Cilj nam je da korisnici osete sve prednosti digitalne televizije i stabilne optike, da prepoznaju Hipernet kao najbolju opciju i budu zadovoljni našom uslugom“, reka je Papak.

Osim planova koji su fokusirani na dalji razvoj Hiperneta i TV platforme, Yettel istovremeno nastavlja da ulaže i na polju odgovornog poslovanja.

Kao 100 odsto zelena mreža, petu godinu za redom osvojio je UMLAUT Best in Test priznanje za kvalitet, a uz pola miliona recikliranih mobilnih uređaja korisnici mogu da aktiviraju i i Eco bonus za reciklažu papira i plastike.

Od prošle godine, Yettel aplikacija sadrži i Yettel Shopping platformu za popuste, kao i Zelene staze koje mogu da koriste i oni koji nisu Yettel korisnici.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)