Dveri i Zavetnici: Otkazuju nam sale, agresivni aktivisti SNS-a opkoljavaju naše štandove

Stranke Dveri i Zavetnici saopštile su da je u toku „politički progon druge po veličini političke opcije u Srbiji“ – koalicije tih stranaka i intelektualaca.

Naveden je da je danas „naprasno otkazana već rezervisana sala u Prokuplju“ uz obrazloženje da je to „iz tehničkih razloga“.

U zajedničkom saopštenju Dveri i Zavetnici navode da im je „po istom principu“ prošle nedelje otkazana sala u Kragujevcu.

„Naše štandove na kojima razgovaramo s građanima opkoljavaju agresivni aktivisti Srpske napredne stranke (SNS) i pokušavaju da izazovu incidente“, piše u saopštenju.

Dve stranke navode i da su „ulice prekrivene pogrdnim grafitima protiv Boška Obradovića i Milice Đurđević Stamenkovski“ i da „te iste uvrede premijerka Ana Brnabić svakodnevno citira na nacionalnim frekvencijama, baveći se našim savezom, umesto izazovima sa kojima se suočavaju zemlja i građani“.

Dveri i Zavetnici ocenjuju da dobijaju „sve veće poverenje naroda uprkos potpunoj medijskoj blokadi na svim komercijalnim televizijama sa nacionalnom frekvencijom“.

One kažu da je njihov politički cilj da se „Srbiji vrati suverenitet, a građanima dostojanstvo“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.