U trendu

Dveri posle dve godine formirale novi gradski odbor u Leskovcu

Novi Gradski odbor pokreta Dveri formiran je ponovo u Leskovcu, dve godine nakon što su su bivši čelni ljudi te stranke u tom gradu napustili Dveri i odlučili da oforme svoj pokret.

Odbor je formiran od starih i novih članova, ali da će predsednik biti naknadno izabran, a niko od prethodnog rukovodstva od 10 članova nije danas sa njima, svojom odlukom.

Poslanik i potpredsednik Dveri Borko Puškić kazao je da će se do jeseni znati da li će ići sa blokom koji bi činili POKS, Zavetnici i Nova demokratska stranka Srbije.

Puškić je rekao da članovi te stranke, iako nisu organizatori, aktivno učestvuju na protestima u Beogradu i širom Srbije, ali da su njihovi zahtevi drugačiji.

„Umesto samo smene ministra policije Bratislava Gašića i šefa BIA Aleksandra Vulina, mi smo zahtevali smenu predsednika države, odnosno njegovu ostavku, i smene cele Vlade na čelu sa Anom Brnabić. Ministri dođu i odu, a Brnabić tu ostaje treći mandat kao premijer, i ona je personifikacija odgovornosti. A prevashodno Vućić, naravno“, kazao je on.

Nove prostorije posetio je i lider ovog pokreta Boško Obradović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar