U trendu

Dveri: Potrebno ukrupnjavanje patriotskih i državotvornih snaga na izborima

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da se ta politička organizacija „zalaže za ukrupnjavanje svih patriotskih i državotvornih snaga na sledećim izborima“.

„Smatramo da sve evroskeptične i suverenističke parlamentarne i vanpralamentarne političke stranke, patriotska udruženja i istaknuti rodoljubivi intelektualci treba da čine jednu predizbornu kolonu koja može osvojiti preko 20 odsto glasova“, rekao je Obradović, u intervjuu za list Politika.

On je podsetio da redovni pokrajinski i lokalni izbori na proleće sledeće godine, kada očekuje i „vanredne parlamentarne izbore“.

„Spremamo se za izbore na svim nivoima i očekujemo da će posle sledećih izbora naš državotvorni blok patriotske opozicije biti druga najjača politička snaga u Srbiji i da ćemo biti u prilici da učestvujemo u formiranju nove Vlade Srbije, koja će biti suverenistička i konzervativna“, rekao je Obradović.

On je odgovorio na pitanje da li je moguća izborna koalicija sa strankom Zavetnici, Pokretom za obnovu Kraljevine Srbije i Novom Demokratskom strankom Srbije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar