U trendu

AIK Banka i Naša AIK Banka pod jednim imenom

BEOGRAD – AIK Banka saopštila je danas da je uspešno sprovela proces pravnog pripajanja Naše AIK Banke nakon devet meseci od preuzimanja te finansijske institucije.

„Ovo pripajanje doprineće formiranju još jače, veće i dinamičnije domaće AIK Banke, koja će svojim klijentima ponuditi proširenu poslovnu mrežu, unapređenu paletu bankarskih proizvoda, kao i još kvalitetnije korisničko iskustvo“, navodi se u saopštenju.

Predsednica Izvršnog odbora AIK Banke Jelena Galić istakla je da su brzina i kvalitet sprovođenja pomenute konsolidacije dodatna potvrda kvaliteta i efikasnosti AIK Banke, kao i posvećenosti svih zaposlenih strateškom opredeljenju daljeg rasta i razvoja.

„Uspešnim završetkom još jedne etape našeg razvoja svoje poslovanje nastavljamo osnaženi, sa većim brojem klijenata, zaposlenih, filijala i usluga. Veličina naše aktive danas je skoro četiri milijarde, sa tržišnim udelom od devet odsto. Snaga i stabilnost koja se, između ostalog, ogleda i u ovim podacima, omogućiće nam da postojećim i novim klijentima pružimo još kvalitetnije korisničko iskustvo, i budemo njihova banka prvog izbora bilo kada i bilo gde“, naglasila je Galićeva.

Dodala je da sprovedena integracija predstavlja korak napred ka strateškom cilju AIK Banke, a to je da u periodu koji dolazi bude jedna od vodećih bankarskih grupa u regionu, snažan oslonac privredi i podrška zajednici, prenosi se u saopštenju.

Napominje se da sve dodatne informacije klijenti mogu pronaći na internet prezentaciji, kao i svim zvaničnim digitalnim kanalima komunikacije AIK Banke.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar