U trendu

AIKbanka Institutu za onkologiju donirala pet miliona dinara

BEOGRAD – Nastavljajući da pruža podršku zdravstvenim ustanovama u našoj zemlji AIK banka je Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije (IORS) donirala pet miliona dinara za nabavku lekova neophodnih za lečenje pacijenata na Institutu, saopštila je ova banka.
Tim povodom je predsednica Izvršnog odbora AIK Banke Jelena Galić posetila IORS i u razgovoru sa direktorkom Instituta Danicom Grujičić istakla spremnost ove banke da i u narednom periodu pomaže unapređenju zdravstvenog sistema, kao i pomoć deci, odraslima i porodicama koje se suočavaju sa najvećim zdravstvenim i životnim izazovima.
„Zdravlje je danas najveći prioritet i zato smo odlučili da finansijski podržimo Institut za onkologiju i radiologiju Srbije i pomognemo im da za svoje pacijente mnogo lakše i brže nabave neophodnu terapiju“, istakla je Galić.
Zahvaljujući na donaciji, direktorka Instituta Danica Grujičić je
navela da je nabavka lekova od velikog značaja za pacijente i istakla da su onkološka oboljenja sve češća, zbog čega bi svi trebalo da učinimo ono što je u našoj moći kako bismo pružili podršku tamo gde je ona potrebna, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.